BESTELLEN EN BEZORGEN

Levertijd Nederland

Bestellingen die op maandag tot en met vrijdag voor 12:00 zijn geplaatst, worden dezelfde dag verzonden. Je ontvangt de bestelling doorgaans de volgende dag.

Bestellingen die op vrijdag voor 12:00 zijn geplaatst worden doorgaans de eerst volgende maandag geleverd.

Als we jouw bestelling hebben aangeboden bij PostNL, ontvang je van PostNL een e-mail met hierin de Track & Trace code.  Met deze Track & Trace code kun je zelf controleren hoe laat je bestelling bezorgd wordt.

 

Feestdagen 

Tijdens de feestdagen kan het voorkomen dat je bestelling langer onderweg is. Op deze pagina vind je de aangepaste bezorg tijden van PostNL.

Nederland

De verzendkosten binnen Nederland bedragen € 8.95 (exclusief btw)
Bestellingen vanaf € 200 (exclusief btw) leveren wij zonder verzendkosten.

Omdat we jouw bestelling zo snel mogelijk willen bezorgen, gaan wij hier direct mee aan de slag in ons magazijn. Het is dus slechts kort mogelijk om jouw bestelling te annuleren. Binnen maximaal 15 minuten na het plaatsen van je bestelling is het mogelijk om deze te annuleren. Neem hiervoor telefonisch contact op met de klantenservice. (E-mails worden vaak pas later uitgelezen.)

Jazeker dat is mogelijk! Particulieren kunnen ook bestellen bij Easypack Verpakkingen.

Wij hanteren een minimum bestel bedrag van € 50 excl. btw en verzendkosten.

Wij leveren enkel binnen Nederland.

Ja, dat is mogelijk! Tijdens het plaatsen van jouw bestelling kun je een factuur en een verzendadres opgeven. De bestelling wordt afgeleverd op het verzendadres.

Nee, dit is helaas niet mogelijk de verzendlabels worden automatisch aangemaakt na het plaatsen van de bestelling. Heb je per ongeluk een foutief adres doorgegeven neem dan z.s.m. telefonisch contact op met de klantenservice(e-mails worden pas later uitgelezen)

RETOURNEREN

Je kunt goederen altijd zonder reden binnen 14 dagen retourneren, mits de goederen compleet, onbeschadigd en in de oorspronkelijke verpakking zit. Na ontvangst van de retourzending storten we het aankoopbedrag exclusief de verzendkosten binnen 2 a 3 werkdagen terug op jouw rekening.

Neem bij een retour altijd eerst contact op met de klantenservice
Retouren worden op een andere locatie verwerkt.
Email: info@easypack.nl

Dit hangt af van de situatie. Als wij de bestelling netjes en volledig hebben afgeleverd, en er geen fouten zijn gemaakt, dan dien je de retourkosten zelf te betalen.
Hebben wij het verkeerde product opgestuurd? Dan nemen wij de retourkosten uiteraard voor onze rekening.

Als het niet mogelijk is (qua afmeting) om het product als particulier retour te sturen via PostNL neem dan contact met ons op. Bedrijven mogen grotere afmetingen versturen per post.

GOEDEREN AFHALEN

De bedrijfsprocessen zijn ingericht op een gesloten magazijn, het is dus niet mogelijk om je bestelling. In de nabije toekomst zullen we de bedrijfsprocessen zo ingerichten dat het afhalen van je bestelling wel mogelijk is.

BETALINGSMOGELIJKHEDEN

Wij accepteren de volgende betalingsmethode:
Ideal
Creditcard
Bancontact
Bankoverdracht
Klarna betaal later

OFFERTE AANVRAAG

Wij nemen enkel offerte aanvragen in behandeling bij een orderwaarde vanaf € 2000 (exclusief btw). Anders zijn de prijzen zoals vermeld op de website van toepassing.