Enig resultaat

Zijbalk laten zien
luchtkussenenveloppen
Sluiten

Luchtkussenenveloppen

1,00 - 1,50
Luchtkussenenveloppen zijn ideaal voor het versturen van goederen en documenten.Verzendtijd 10 - 14 dagen

Eenvoudig en voordelig luchtkussen enveloppen bestellen? Easypack Verpakkingen is dan de plek waar u moet zijn. Bij ons vindt u een divers assortiment met verschillende maten bubbel enveloppen. Dankzij de bubbelfolie worden de producten in de luchtkussen envelop beschermd. Bekijk het assortiment of lees hieronder verder.

Bubbeltjes envelop kopen

Luchtkussen enveloppen worden ook wel bubbeltjes enveloppen genoemd en worden gebruikt om kleine(re) producten te verzenden. Voor een webwinkeleigenaar zijn de bubbelenveloppen onmisbaar om ervoor te zorgen dat de producten veilig en onbeschadigd aankomen bij een klant. Dankzij de bubbeltjes envelop van Easypack verpakkingen zorgt u voor een kwalitatieve verzending waardoor klanten ook eerder zullen terugkomen.

In het assortiment van Easypack Verpakkingen hebben we diverse afmetingen luchtkussen enveloppen. Zo hebben we kleinere formaten die ideaal zijn voor het verzenden van producten als brievenbuspost. Hierdoor hoeft de ontvanger niet altijd thuis te zijn om de post in ontvangst te nemen. PostNL hanteert hiervoor de maximale afmeting van 38 x 26,5 x 3,2 cm voor brievenbuspost. Hier voldoen onze kleinere bubbelenveloppen dan ook aan. Daarnaast hebben we ook nog grotere formaten die als pakket verzonden kunnen worden naar uw klant.

De bubbel envelop is gemaakt van stevige materialen aan de buitenkant met luchtkussenfolie aan de binnenkant om de producten in de envelop goed te beschermen tijdens de reis van het product van u naar de klant. U kunt eenvoudig de adresgegevens op de envelop schrijven of met een label opplakken. Een andere mogelijkheid is het gebruiken van onze paklijstenveloppen. Hierdoor weet u zeker dat de factuur en/of pakbon in optimale staat, net als het product in de luchtkussen envelop, goed aankomt. De luchtkussen enveloppen zijn eenvoudig af te sluiten met de zelfklevende strip aan de bovenkant.

Luchtkussen enveloppen bestellen

Bij Easypack Verpakkingen kunt u eenvoudig luchtkussen enveloppen, verzenddozen, bubbel enveloppen en toebehoren bestellen. Zo hoeft u niet meerdere webshops af voordat u alles gevonden heeft. Bovendien ontvangt u dus alles in één pakket en zit u niet opgescheept met allemaal losse dozen. Heeft u nog vragen over de luchtkussen enveloppen of de andere producten van Easypack Verpakkingen? Neem dan contact met ons op.